Datum: zondag 21 oktober 2018
Tijd: 10.00 – 11.00 uur
Locatie: Oost-Maarland, Buitengoed De Moosjtum, Catharinastraat 9, 6245 LB Eijsden

Voor peuters van 2-4 jaar
samen met hun mama’s, papa’s, oma’s, opa’s etc etc.

 

 

Dansvocaal – door Nicole Senden

Tijdens deze bijzondere workshop voor kinderen van 2,5 tot en met 4 jaar gaat Nicole Senden samen met een professioneel zanger, het kind én de ouder op pad. Lichaamsbeweging en dans laat kinderen op een speelse manier in beweging zijn. Ze verkennen zo het eigen lichaam en geven uitdrukking aan emoties en gevoelens. Nicole sluit in haar lessen aan bij de gevoeligheid die kinderen van nature hebben voor bewegen en muziek. In de lessen staat plezier voorop,… rollen, dansen, springen.

Als vanzelf werken de kinderen zo aan het ontwikkelen van de motoriek, wordt taal toegevoegd en de fantasie geprikkeld.

Laagdrempelig kunnen kinderen oefenen in zichzelf-mogen-zijn, presentatie, uitstraling, opkomen voor jezelf en zelfvertrouwen.

Nicole Senden is in 1990 afgestudeerd aan de Pabo. Na deze studie is Nicole zich steeds blijven ontwikkelen door verschillende opleidingen en workshops te volgen. Hierdoor heeft ze zich gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van kinderen en volwassenen. Via bewegen op muziek laat Nicole, kinderen op een speelse manier in beweging zijn. Op jonge leeftijd leren kinderen zo op een laagdrempelige manier om zichzelf te mogen zijn, presentatie, uitstraling, opkomen voor jezelf en zelfvertrouwen. Nicole sluit in haar lessen aan bij de gevoeligheid die kinderen van nature hebben voor bewegen en muziek. Tijdens deze workshop voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar gaat Nicole samen met een professioneel zanger, het kind én de ouder op pad, waarbij het samen beleven, genieten, bewegen en zingen voorop staat. Een workshop voor u en uw kind waarin bewegen, muziek en samen plezier beleven voorop staat!

Tickets kosten € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen en zijn HIER te koop.