Programma Educatie & Talentonwikkeling 2022

Naast Internationaal Festival Vocallis, hebben we uiteraard ook dit jaar weer -aansluitend- een programma educatie & talentontwikkeling van 7 november t/m 20 november 2022. Met een weloverwogen pakket aan muzikale activiteiten voor diverse leeftijden bieden we educatieve projecten aan op het gebied van zang, onderwijs en muzikale ervaringen die vernieuwend en verrassend zijn. Met als hoogtepunt dit jaar het zangweekend op 19 en 20 november in HX Hoogcruts. Zet deze data alvast in uw agenda; binnenkort volgt hier meer informatie over!

TEKENWEDSTRIJD

Het thema van dit jaar ‘de kracht van muziek’ kan van alles betekenen. We zetten je graag zelf aan het denken en organiseren alvast een tekenwedstrijd voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar.

Doe je mee? Dan maak je kans op vele prijzen zoals GRATIS toegang tot alle festival-workshops, voorstellingen etc. in het weekend van 19 en 20 november. Een bioscoopbon van Pathé of het terugzien van jouw tekening op o.a. posters, social media en het programmaboekje!

Wordt jouw tekening HET beeldmerk van 2022 voor Internationaal Festival Vocallis – Educatie? We zien je kunstwerk graag (in JPEG, o.v.v. je naam en leeftijd) uiterlijk 10 juli tegenmoet via educatie@festivalvocallis.nl

Tip! Verwerk de kleuren van het festival-logo.

Volg ons alvast op social media om op de hoogte te blijven van deze wedstrijd!

Met dank aan de werkgroep educatie:

  • Ghislaine Mommer uit Wijlre (GLine Musics – zang/educatie/evenementen en Docent Muziek aan het  Porta Mosana college in Maastricht)
  • Edith Rutten uit Eijsden (Muziekpraktijk Edith Rutten)

Het belooft weer een belevenis te worden waar het muzikale hart van jong en oud sneller van gaat kloppen!

Bekijk hier ook het Internationaal Festival Vocallis programma van 2022 >>