Woensdag 24 oktober (middag en avond): Talentendag voor jong en oud in het Conservatorium te Maastricht.

Onder leiding van Bariton / docent koorscholing Math Dirks.

De Talentendag, voor ‘amateurs’ en zangers met minder ervaring zal gehouden worden op woensdag 24 oktober in de middag en avond in de zaal van het Maastrichts Conservatorium.

Aanmelding Talentendag Woensdag 24 oktober
Deze Talentendag is bedoeld voor liefhebbers van de zangkunst die graag wat meer willen leren over zangtechniek, interpretatie en podiumpresentatie. Kosten voor actieve deelname bedragen € 20,00 euro voor volwassenen, jongeren tot 15 jaar betalen € 10,00 euro.

Elke kandidaat krijgt 20 minuten individuele coaching en mag de gehele dag als toehoorder aanwezig zijn. Inschrijving is mogelijk door een mail te sturen aan: talentendag@festivalvocallis.nl, onder vermelding van: Amateurworkshop 24-10. Bij aanmelding graag voorkeur aangeven voor middag of avond.

Aanmeldingen dienen uiterlijk 6 oktober 2018 ontvangen te zijn. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Er is plek voor 14 deelnemers.

De kandidaten mogen vrij het eigen repertoire kiezen. Er mag uit alle stijlen gekozen worden; Opera, klassiek lied, Musical, Pop, Jazz etc. Graag ontvangen wij de bladmuziek bij de inschrijving

Deelnemers dienen de deelnamekosten over te maken vóór 20 oktober 2018. Indien de deelnamekosten niet tijdig zijn ontvangen vervalt de toelating en wordt de aanmelding automatisch geannuleerd.

Voor meer informatie over het festival kunt u kijken op www.festivalvocallis.nl.

De kandidaten krijgen indien zij dat wensen, een beoordeling op schrift en de professionele jury zal punten toekennen. Voor de winnaar is er een bedrag van € 60,00 euro beschikbaar, te besteden aan een zangles bij een docent naar keuze.